2012. március 8., csütörtök

Sajtos csiga


Hozzávalók:
                          1   cs.                 Ráma margarin
                          2   db                 tojás sárgája
                          2   dl                  tejföl
                    kb. 1   evőkanál       só
                          1   kávéskanál    sütőpor
                        60   dkg               liszt

A tésztát jól összedolgozzuk, 4 részre osztjuk és mindegyiket vékony, kb. kis tepsi nagyságúra nyújtjuk.

Töltelék:
                        20   dkg               vaj
                        20   dkg               reszelt sajt

A kinyújtott tésztára rákenjük a tölteléket és jó szorosra fel-tekerjük. 1 éjszakára hűtőbe tesszük és másnap kb. 1/2 cm-es szeletekre vágjuk. Zsírozott, lisztezett tepsiben addig sütjük, amíg a sajt egy kicsit pirulni kezd








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése