Hozzávalók:
30 dkg porcukor
4 db tojás sárgája, ill a végén a
felvert habja
10 evőkanál langyos víz
10 dkg darált dió
½ cs. sütőpor
20 dkg liszt
4 db tojás sárgája, ill a végén a
felvert habja
10 evőkanál langyos víz
10 dkg darált dió
½ cs. sütőpor
20 dkg liszt
A
hozzávalókat jól elkeverjük, majd sütőpapírral kibélelt kis-méretű tepsiben
sütjük. Ha kihűlt, az egész tetejére kenjük a krémet.
Krém:
4 dl tejből
és
4 evőkanál lisztből krémet főzünk.
4 evőkanál lisztből krémet főzünk.
Ha
kihűlt hozzáadunk még
3 cs. vaníliás
cukrot,
25 dkg Ráma margarint, vagy
vajat,
25 dkg porcukrot és
10 dkg darált diót.
A legtetejére mázat teszünk.
25 dkg Ráma margarint, vagy
vajat,
25 dkg porcukrot és
10 dkg darált diót.
A legtetejére mázat teszünk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése